Deelprothese maakt gebit compleet

Niets is vervelender als het missen van één of enkele tanden. Hierdoor kunt u moeite krijgen met een van de belangrijkste dagactiviteit; kauwen. In dit geval adviseren wij een deelprothese. Van belang is wel dat de resterende tanden en kiezen dusdanig gezond en sterk zijn! Alleen dan kan de deelprothese perfect functioeren en is het de ideale oplossing voor depatient.

Deelprothese

Naar onze mening is een frameprothese de beste oplossing als deelprothese. Daarom gebruiken wij ook uitsluitend deze techniek. Pasvorm en draagcomfort staan centraal en waardoor u uw gebit weer optimaal kunt gebruiken en zonder problemen weer stralend voor de dag kunt komen.

Gratis controle

Het zetten van een deelprothese kan middels verschillende manieren. Graag gaan wij met u in gesprek, middels een gratis controle, om de best passende werkwijze met u af te stemmen. Ook kunt u onze gratis controle gebruiken om uw al bestaande prothese te controleren. Want voor iedere prothese geldt dat deze perfect hoort te zitten.

Gratis controle

Mike verheugt zich er op u te mogen begroeten bij een persoonlijk (advies) gesprek of onderzoek!

Neem een kijkje!

Tarieven

Het zetten van een prothese kan middels verschillende manieren lopen, hiervoor is het van belang dat er eerst goed wordt gekeken welke prothese het beste bij uw situatie past. Vervolgens (of vooraf) is het aan te raden om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te kijken wat er voor u vergoed kan worden. Benieuwd naar wat uw zorgverzekeraar vergoed, wat de door u gewenste behandeling kost en wat uw mogelijkheden zijn? Bekijk dan de volledige prijslijst en het overzicht van de aangesloten zorgverzekeraars!

“Vakmanschap en vakkundig te werk gaan zijn mijn uitgangspunten,
waarbij persoonlijk contact en aandacht zorgen voor een comfortabele sfeer.
Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u straks weer glimlachen!”

- Mike Moll

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dan voorzien wij u van een vakkundig advies.
Bel (077) 351 53 21 of vul onderstaand formulier in, dan hoort u snel van ons!