Reparatie kunstgebit

Zoekt u iemand die uw kunstgebit of tandprothese kan repareren of aanpassen? Wij bieden alle soorten van reparaties aan uw gebitsprothe. Ook al bent u nog geen klant bij Tandprotetische Praktijk Venlo, toch kunt u bij Mike Moll terecht voor een reparatie van uw kunst- of klikgebit. Tijdens een gratis controle van uw kunstgebit, kunt u hem vertellen wat er allemaal gebeurd is. Hij zal de oorzaak van de problemen vaststellen, uw zorgen wegnemen en tot slot uw kunstgebit weer in perfecte staat herstellen.

reparatie kunstgebit

Gratis controle

Bent u ontevreden over uw bestaand kunst- of klikgebit, of over eigen slechte lelijke tanden? Of u hebt klachten waarvan u niet (of wel) weet waardoor deze veroorzaakt zijn? Maar u heeft tot op dit moment nog niemand gevonden die u van deze klachten af kan helpen, dan bieden wij u vrijblijvend de mogelijkheid een afspraak te maken voor een gratis controle van uw kunstgebit, klikgebit of deelprothese.
Tijdens deze controle wordt de situatie van de mondholte, de eventueel resterende tanden en de conditie van de kaken en het kunstgebit onderzocht. Daarna weet u zeker wat de oorzaak van uw klachten zijn en weet u tenslotte ook welke mogelijkheden er zijn om deze klachten te verhelpen.

Mike verheugt zich er op u te mogen begroeten bij een persoonlijk (advies) gesprek of onderzoek!

“Vakmanschap en vakkundig te werk gaan zijn mijn uitgangspunten,
waarbij persoonlijk contact en aandacht zorgen voor een comfortabele sfeer.
Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u straks weer glimlachen!”

- Mike Moll

Tarieven/verzekeraar

Reparaties van kunstgebitten en klikgebitten worden door de meeste basisverzekeringen voor 100% vergoed. Het aanmeten van een nieuw kunstgebit wordt door de basisverzekering voor 75% vergoed. Benieuwd naar wat uw zorgverzekeraar vergoedt, wat de door u gewenste behandeling kost en wat uw mogelijkheden zijn? Bekijk dan de volledige prijslijst en het overzicht van de aangesloten zorgverzekeraars!Bekijk de tarievenlijst van 2020.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dan voorzien wij u van een vakkundig advies.
Bel (077) 351 53 21 of vul onderstaand formulier in, dan hoort u snel van ons!