Nieuw kunstgebit

Mike Moll is de specialist in het vervaardigen van kunstgebitten, klikgebitten en deelprotheses/frameprotheses. Je hebt bij ons niet te maken met een aparte tandarts en tandtechnicus, maar juist met maar één persoon: Mike Moll. Hij voert alle onderzoeken en behandelingen persoonlijk uit. Daarnaast voert hij alle essentiele en bepalende tandtechnische werkzaamheden en controles zelf uit. Op deze wijze worden alle handelingen die nodig zijn bij het tot stand komen van uw kunstgebit onder één dak uitvoerd.

kunstgebit

Dus alle belangrijke facetten worden door één persoon uitgevoerd. Op basis van Mike's lange beroepservaring, weet hij alle benodigde kleine details, die nodig zijn om uw kunstgebit perfect te laten zitten. Juist omdat het kunstgebit zo perfect past, valt het andere niet op en kunt er van op aan dat het u prachtig staat
Bij ons is het vanzelfsprekend dat de patient bij het bepalen van: vorm, grootte, kleur en positie van de tanden, bepalende invloed heeft. Deze inspraak zorgt er voor, dat u uw nieuw kunstgebit nog mooier vindt!

Ervaringen van onze klanten

Bent u nog niet overtuigd en wilt u graag eerst een paar verhalen van onze klanten horen? Dat begrijpen wij heel goed. Luister hiernaast naar de reacties van enkele klanten. Mocht dit u meer op uw gerust hebben gesteld, dan staan wij altijd voor u klaar voor een gratis controle en een gedegen advies.

Gratis eerlijk advies

Op zoek naar het beste voor uw gebit. Ons advies geeft de doorslag! Goede raad hoeft niet duur te zijn. Sterke nog, bij Mike Moll is het gratis! Hj staat u met namelijk met raad en daad bij als het gaat om uw gebit. Of u nu opzoek bent naar een nieuw gebit of opzoek naar de beste mogelijkheden om uw gebit te repareren

kunstgebit

Tijdens een (gratis) controle wordt vakkundig de oorzaak vastgesteld en krijgt een gedegen advies hoe deze het beste aangepakt kan worden! U bepaalt samen met Mike wat er met uw (kunst) gebit gaat gebeuren!

Mike verheugt zich er op u te mogen begroeten bij een persoonlijk (advies) gesprek of onderzoek!

“Vakmanschap en vakkundig te werk gaan zijn mijn uitgangspunten,
waarbij persoonlijk contact en aandacht zorgen voor een comfortabele sfeer.
Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u straks weer glimlachen!”

- Mike Moll

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dan voorzien wij u van een vakkundig advies.
Bel (077) 351 53 21 of vul onderstaand formulier in, dan hoort u snel van ons!