Een zorgeloos klikgebit

Bij sommige patienten zijn de anatomische voorwaarden dusdanig beperkt, dat zelfs een perfect kunstgebit niet voldoende functioneert of niet goed uit ziet. In dit geval is een klikgebit of klikprothese de ideale oplossing om van een slecht passend gebit af te komen. De vervelende klachten zoals de pijnplekken, het loszittend gebit (bij eten en/of praten), verborgen voedselresten onder het gebit en het slechte uiterlijk, komen hierdoor te vervallen.

klikgebit

De ervaring leert dat patienten te weinig af weten van klikgebitten. Omdat een klikgebit juist per patient zo specifiek uniek is, geldt wat voor de een de oplossing is, niet automatisch de oplossing is voor de ander. Daarom is het raadzaam dat u zich toch over deze mogelijkheden laat adviseren indien u enkele van deze bovengenoemde klachten ervaart.
U kunt een gratis en vrijblijvende afspraak maken met Mike, die u tijdens een controle van een gedegen en vrijblijvend advies voorziet.

Gratis controle

Heeft u (nog) geen klachten met uw klikgebit, of bent u er niet zeker van of de klachten worden veroorzaakt door uw klikgebit? Dan raden wij het aan om vrijblijvend langs te komen bij ons voor een gratis controle. Tijdens deze controle wordt de situatie van de mondholte, de eventueel resterende tanden en de conditie van de kaken en het klikgebit bekeken. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat uw gebit goed verzorgd is!

Gratis controle

Mike verheugt zich er op u te mogen begroeten bij een persoonlijk (advies) gesprek of onderzoek!

Tarieven

Het zetten van een prothese kan middels verschillende manieren lopen, hiervoor is het van belang dat er eerst goed wordt gekeken welke prothese het beste bij uw situatie past. Vervolgens (of vooraf) is het aan te raden om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te kijken wat er voor u vergoed kan worden.Bekijk de tarievenlijst van 2020.

“Vakmanschap en vakkundig te werk gaan zijn mijn uitgangspunten,
waarbij persoonlijk contact en aandacht zorgen voor een comfortabele sfeer.
Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u straks weer glimlachen!”

- Mike Moll

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dan voorzien wij u van een vakkundig advies.
Bel (077) 351 53 21 of vul onderstaand formulier in, dan hoort u snel van ons!